Ik ben Jasper Wichers Schreur, merk ontwerper en art director voor merken die on- en offline willen groeien. Ik focus mij op het (door)ontwikkelen van merkidentiteiten, concepten en visuele communicatie.

 

Pas als je weet wie je bent, kan je worden wat je wil. Hier help ik je bij, samen gaan we opzoek naar jouw uniek waarde. Eigenheid creëer je door jezelf te zijn, dit is waarom jouw doelgroep om je zou moeten geven. Weg met de fakers.

Elk project is maatwerk en vraagt om een andere aanpak. Om een krachtig resultaat neer te zetten is een goede samenwerking essentieel, zowel met de opdrachtgever als met andere specialisten. Per project kijk ik wat nodig. Zo werk ik vaak samen met een aantal betrouwbare partners. Denk hierbij aan fotografen, contentmakers, developers en tekstschrijvers. Wat een ander beter kan besteed ik graag uit om tot het beste resultaat te komen.

Ik ben flexibel en ambitieus en denk graag met u mee, voor vragen kunt u gerust contact opnemen.

[unex_ce_button id="content_n7ir5tm5s,column_content_dpjkl2r43" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#e1003b" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#e1003b" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#000000" button_link="mailto:info@jasperws.nl" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]STUUR EEN MAIL[/ce_button]