Ik ben Jasper Wichers Schreur, merkbouwer en art director voor merken die willen groeien.

Ik creëer branding voor de ongeziene helden door een combinatie van strategie, design en digital.

 

Pas als je weet wie je bent, kan je worden wat je wil. Hier help ik je bij, samen gaan we opzoek naar jouw unieke waarde. Eigenheid creëer je door jezelf te zijn, dit is waarom jouw doelgroep om je zou moeten geven. Ik maak jouw merk zichtbaar, door positie te kiezen bouw ik een merk met karakter, herkenbaar voor anderen zoals jij werkelijk bent.

Elk project is maatwerk en vraagt om een andere aanpak. Om een resultaat neer te zetten dat werkt, hecht ik waarde aan een goede samenwerking. Een sterk merk bouwen vraagt om inspanning en lef. Per project kijk ik wat er nodig is. Zo werk ik waar nodig samen met een andere creatieven, waarvan ik weet dat zij de kwaliteit leveren die ik jou beloof. Denk hierbij aan fotografen, contentmakers, developers en tekstschrijvers. Wat een ander beter kan besteed ik graag uit om tot het beste resultaat te komen.

Ik ben flexibel en ambitieus en denk graag met je mee vanaf het begin om jou idee zo goed mogelijk van de grond te krijgen. Voor vragen kan je gerust contact opnemen.

Een bakkie doen kan altijd toch?